Afdrukken

Zwarte woud 1-5 juni 2011

Woensdag 1 juni samen vertrokken uit Sevenum voor 5 dagen toeren in Duitsland.
De filmcamera weer mee en hier de resultaten verzameld...

De heenreis bestond uit twee delen: deel één over de snelweg, en halverwege eraf en binnendoor naar het Zwarte woud. Bestemming Mühlenbach.

Afdrukken

CRT Assen - 8 april 2011

Na het succes van onze CRT deelname in 2010 zijn we ook in 2011 weer met een delegatie van de FJR-Club Nederland afgereisd naar Assen. Dit jaar op 8 April, en helaas met een iets kleinere groep, maar 10 FJR's, maar niet minder succesvol.

Natuurlijk ga je een tweede keer toch om iets te verbeteren, en zoek je meer de grens op. Op sessie 4 kwam ik helaas zover dat ik bij het remmen voor de Strubben me verschakelde en met een blokkerend achterwiel de grindbak inging. Gelukkig gecontroleerd en met de wielen onder en mezelf boven op.

Afdrukken

Oost-West toer - 17 oktober 2010

Gereden op 17 oktober 2010.De start was bij Best Western Hotel Scholtenhagen te Haaksbergen.

Vanuit Haaksbergen rijden via Neede en Barchem richting Vorden. Vandaaruit vervolgen we onze weg naar Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland. Even later steken we bij Olburgen met het pontje de IJssel over (€1,20) om via Dieren richting de Pleyroute te gaan.

Afdrukken

Eifel - 16-20 september 2010

Donderdag de 16e volgens planning verzamelen voor de tocht naar Manderscheid. Helaas veranderde op het laatste moment mijn schema, en had ik nog een 9 uur afspraak, waardoor ik niet om 10 uur op het verzamelpunt kon zijn.
Via het forum afgesproken om 12.00 in Valkenburg, waar ik samen met enkele anderen bij de rest van de groep kan aanhaken.

Afdrukken

CRT Assen - 9 april 2010

Op 9 april samen met 14 andere FJR's deelgenomen aan een CRT (Circuit Rijvaardigheids Training) op het circuit van Assen.

In en vijftal sessies van 20 minuten zijn we door ervaren marshalls begeleid op het Circuit. Van een voorzichtig begin in de eerste sessie van de dag tot het grotendeels vrij rijden tijdens de laatste sessie.

Vanwege mijn onbekendheid met circuitrijden toch maar een dagverzekering afgesloten. Het is namelijk geen openbare weg, en de normale verzekering betaald niet uit bij schade op circuitdagen.